Zwangere Katja Schuurman is het zat: 'Waarom?'

Door Redactie
Katja Schuurman, zwangerschap, hormonen

De zwangere Katja Schuurman is al druk aan het aftellen tot ze haar kleine meisje in haar armen kan houden, maar in deze laatste fase komt ze toch wat strubbelingen tegen. Het is niet zozeer haar buik die ze zat is als wel al die verschrikkelijke hormonen. 

"Het is zo stom: ik ben me dus een potje blij met mijn buik en vooral met het dagelijkse getrappel en gedraai dat ik erin voel, de liefdevolle handjes van mijn dochter erop en Freeks oor in de hoop al een geluidje op te vangen", begint Katja haar relaas op Instagram. "Maar pff, wat proberen die hormonen je toch geregeld van je à propos te brengen."

Gesprekje met Moeder Natuur

De presentatrice van o.a. Beter Laat dan Nooit snapt ook niet waar al die hormonen voor nodig zijn. "De natuur zit geniaal in elkaar, maar wat is het idee achter dat je baby zoveel mogelijk liefdevolle, rustige en gebalanceerde emoties van jou in je buik moet ervaren, maar dat je vanaf het moment van een conceptie wordt geïnjecteerd met een overdosis aan stofjes die je gestresst, onredelijk, neerslachtig, paniekerig en ontoerekeningsvatbaar maken?" Katja en haar 'Ollie en Bollie' zouden er best eens met Moeder Natuur over willen praten. "Lieve Moeder Natuur, waarom heeft u dat zo geregeld? Ik denk niet dat u Instagram heeft, maar ik sta enorm open voor inzichten en uw oneindige wijsheid, zeker tijdens mijn dromen, dus misschien tot vanavond." 

Benieuwd hoe dik Katja's buik na de laatste update is? Dat zie je hieronder!