Zwangere Katja Schuurman zet haar borsten in het zonnetje

Katja Schuurman, Beter Laat dan Nooit, zwangerschap

Een hoogzwangere Katja Schuurman hoeft nog maar een paar weken te wachten totdat ze haar dochtertje in haar armen mag sluiten. Op Instagram vertelt ze dankbaar te zijn voor haar lichaam én in het bijzonder voor haar borsten.

Katja Schuurman brengt ode aan borsten

Op Valentijnsdag maakte Katja Schuurman bekend dat zij en haar echtgenoot Freek van Noortwijk in blijde verwachting zijn. Katja is uitgerekend om in augustus te bevallen. Zodoende heeft ze inmiddels een behoorlijke babybuik! Vandaag zet Katja echter een ander lichaamsdeel in het zonnetje: haar borsten. Katja kijkt er namelijk erg naar uit om haar kindje te voeden met haar “praktische melkfabrieken”.

Van rondingen naar melkfabrieken

Katja haar lichaam is natuurlijk enorm aan het veranderen tijdens haar zwangerschap. Dat geldt ook voor haar borsten: “Geïntrigeerd en vol bewondering kijk ik naar hoe de natuur werkt; Ollie en Bollie - zoals mijn dochter ze noemt - transformeren momenteel van rondingen waar seksuele aantrekkingskracht vanuit gaat naar heel praktische melkfabrieken waar ik mijn meisje straks, als het weer lukt zoals bij Sam, mee mag voeden.”

Katja krijgt enorm veel positieve reacties op bovenstaande foto. Haar volgers vinden het een mooie, pure foto. Gelukkig voor hen is Katja sowieso niet bang om intieme momenten te delen. In Beter Laat Dan Nooit mochten we samen met Gerard Cox zelfs mee naar haar echo!