Het huwelijk van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Veronica Superguide logo
Het huwelijk van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Kindje op komst voor Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Actrice en presentatrice Katja Schuurman (44) heeft groot nieuws: ze verwacht een kindje met haar man, chef-kok Freek van Noortwijk (30)!

Dat maakt de RTL-ster, die momenteel op reis is voor het programma Beter Laat Dan Nooit, bekend op Instagram. Haar manager zegt tegen RTL Boulevard dat Katja ook daadwerkelijk zwanger is. Ze zou sinds afgelopen oktober geen medicatie tegen haar bipolaire stoornis meer nemen omdat ze graag zwanger wilde worden.

Baby

"Het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven...", zet Katja bij een foto van haar met manlief Freek. "We worden papa en mama!"

Blije BN'ers

Katja maakte er nooit een geheim van dat ze graag een kindje wil met haar Freek. Uit een eerdere relatie met acteur Thijs Römer heeft ze al dochtertje Sammie. BN'ers zijn maar wat blij voor Katja dat ze weer een kleine mag verwelkomen. "Lieve mooie mensen", reageert Jan Versteegh, die het stel overlaadt met hartjes. "Jaaaaaa!!", schreeuwt Gwen van Poorten. Ook Igone de Jongh, de huidige partner van Thijs Römer, is blij voor het koppel en reageert met een hartje.

Vliegtuigverhaal

Katja zit nu even op een heerlijke roze wolk en dat is wel even lekker: de laatste tijd kwam ze helaas wat negatiever in het nieuws. Na een uit de hand gelopen KLM-vlucht zou ze een vliegverbod hebben gekregen. De reden? Luidruchtige seks aan boord met een man. Onzin, reageerde Katja zelf al. Later liet zelfs de medepassagier in kwestie nog van zich horen. Allemaal leugens!

Lees verder