Katja Schuurman straalt op nieuwe babyfoto’s dochtertje Coco Loulou

Door Alie Sierkstra
Katja Schuurman, Beter Laat dan Nooit, zwangerschap

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn dolgelukkig met hun pasgeboren dochtertje Coco Loulou! Op Instagram deelt Katja een paar hartverwarmende foto’s met haar pasgeboren dochtertje en de rest van het gezin.

Katja op roze wolk: “We zijn zó gelukkig”

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk werden vorige week zaterdag trotse ouders van Coco Loulou. Het stel kan hun geluk niet op! Zodoende deelt Katja verschillende gezinskiekjes op Instagram. En ondanks dat de grote lach van de actrice al bijzonder veelzeggend is, plaatst ze voor de zekerheid nog maar even het bijschrijft: “We zijn zó gelukkig”. Op de tweede foto zie je trouwens dochtertje Sammie van 10, die Katja samen kreeg met ex-man Thijs Römer. Uiteraard mag papa Freek (op de derde foto) ook niet ontbreken!

Coco Loulou nu al een grote ster

Katja liet haar volgers op social media flink meegenieten van haar zwangerschapsperikelen. Zo postte ze bijvoorbeeld regelmatig updates, en vertelde ze ronduit over haar veranderende lichaam. Dat Katja en Freek een meisje zouden krijgen was al bekend, en Coco Loulou was zelfs al te zien op televisie. In het programma Beter Laat Dan Nooitliet Katja een echo maken met een geëmotioneerde Gerard Cox.

Jep, Coco Loulou is op weg om net zo’n grote ster als haar moeder te worden!