Katja Schuurman verrast: “Pijn in mijn buik van het lachen”

Door Alie Sierkstra
Katja Schuurman, Beter Laat dan Nooit, zwangerschap

Katja Schuurman is in de watten gelegd door haar vriendinnen. De zwangere presentatrice werd afgelopen weekend namelijk verrast met ‘een soort babyshower’. Dat het gezellig was, blijkt wel uit de Instagram-foto’s die Katja deelde!

Soort van babyshower voor Katja Schuurman

"Wat een heerlijke verrassing, liefjes! Dank jullie wel voor de pijn in mijn buik van het lachen; een welkome afwisseling met de voorweeën. Wat een geluk om zoveel fantastische vrouwen in mijn leven te hebben”, schrijft Katja Schuurman op Instagram. De verrassing waar de zwangere presentatrice op doelt, was haar babyshower! Of nou ja, in de hashtags bij de foto's maakt ze duidelijk dat het geen echte babyshower was, maar wel zoiets. Desalniettemin zag het feestje er enorm gezellig uit!

Katja showt haar babybuik op Instagram

Katja maakte in februari bekend dat zij en haar man Freek van Noortwijk hun eerste kind samen verwachten. Gelukkig laat de zwangere presentatrice ons met grote regelmaat meegenieten van haar zwangerschap. Zo deelde ze laatst nog een paar belangrijke zwangerschapsfoto’s en schreef ze een ode aan haar borsten. Ook leuk: Katja nam Gerard Cox mee naar echo! ‘Opa Gerard’ en Katja waren op dat moment samen in Mexico, waar het tv-programma Beter Laat Dan Nooit opgenomen werd.