Pijnlijk: Frank Jansen (van Rogier) heeft zijn enkel gebroken

Door Redactie
Frank en Rogier, enkel gebroken

Het zit de 74-jarige Frank Jansen niet mee. De realityster van het duo Frank & Rogier ging dit weekend vol overtuiging het ijs op, maar helaas liep dat niet zo best af! 

Frank heeft namelijk zijn enkel gebroken, zo maakte Shownieuws gisteren in de uitzending bekend. 

Lelijk ten val

"Het was trouwens schaatspret, maar niet voor iedereen", zo kopte Airen Mylene gisteravond het nieuwtje in. "Nou, aanvankelijk wel voor Frank van Rogier", vertelt Evert Santegoed verder. "Hij maakte een wandeling afgelopen zaterdag en is daarbij heel lelijk onderuit gegaan. Hij hield maar pijn en is vandaag naar het ziekenhuis gegaan en uit de röntgenfoto kwam dat zijn enkel is gebroken."

Zes weken in het gips

De 74-jarige ster van Frank & Rogier Checken In zit momenteel dan ook in het gips. "Dat is dus nog eens een breuk voor Frank van Rogier. Hij is er heel lang zoet mee, zes weken wordt gezegd", aldus Evert Santegoed. "Hij heeft lang gedacht van: het zal wel overgaan, maar de pijn die bleef en nu heeft hij gezien waarom." 

We hebben een podcast met kijktips!

Steun van Rogier

Het is alleen nog wel de vraag of Frank kan rekenen op de steun van Rogier. De twee lijken immers wel herenigd op tv-gebied, maar op liefdesgebied is er al een tijdje geen nieuws meer geweest! In één van de laatste updates - die inmiddels niet meer op Instagram staat - hadden ze zo vlak voor de feestdagen 'ja' tegen elkaar gezegd... al leek het onwaarschijnlijk dat ze het toen over een liefdeshereniging hadden. En als we dit onderstaande Valentijnsbericht mogen geloven, is daar ook nog geen verandering in gekomen.