Romy in The Voice Kids

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Romy in The Voice Kids

Finalisten The Voice Kids: niemand snapt Anouk!

|
|

Laatste update:

De finalisten van The Voice Kids zijn bekend! Ali B. had een makkelijke avond, maar coach Anouk liet Nederland gillen van verbazing!

Hoewel alle kandidaten in deze fase van de wedstrijd erg goed zijn, oogstte Anouk de nodige verbijstering met haar keuze. Ze liet Romy achter in de halve finale en kijkers vielen zo’n beetje van hun stoel! Ze zong My Immortal van Evanescence, en deed dat prima! ‘Omdat er zoveel meiden waren’ koos Anouk uiteindelijk toch voor… Rogier!

Dit zijn we niet gewend van de goudeerlijke rocker. Ze gooit vaak de kont tegen de krib, maar normaal gesproken is ze glashard en eerlijk!

Bij Ali B. was de keuze iets minder moeilijk… Hij koos voor de getalenteerde Sham!

Sham en Rogier nemen het in de finale op tegen Jasmijn, uit Team Marco, en Dax, uit Team Sanne. De keuze voor Jasmijn, de dochter van oud-presentatrice Chazia Mourali, was bijzonder omstreden. Sannes stoere rockabilly-zanger Dax is waarschijnlijk de grote favoriet.

Finale The Voice Kids

De finale van The Voice Kids verloopt dit jaar anders dan we gewend zijn. De optredens van Dax, Sham, Rogier en Jasmijn worden vooraf opgenomen en op 5 juni uitgezonden. Aansluitend wordt in de talkshow Beau bekend wie The Voice Kids gewonnen heeft. Marco Borsato is er trouwens niet bij, vanwege een burnout: hij wordt vervangen door Ilse DeLange!

Lees verder