• Ophef
  • Talkshow

Fidan Ekiz botst met Lieke van Lexmond

Fidan Ekiz nam het op tegen de Moon Sisters

Lieke van Lexmond zat aan tafel bij Op1 om te vertellen over haar nieuwe film Zwanger & Co. Interviewster Fidan Ekiz moest er niets van weten, en zaagde de actrice door over haar edelstenenwinkel én haar handtekening onder het ‘Moederhart’-manifest tijdens de coronacrisis.

Lieke van Lexmond mocht wat vertellen over de nieuwe romcom Zwanger & Co, waarna Fidan Ekiz begon over de winkel van Lieke van Lexmond, en haar zus Jetteke. Nadat Lieke een heel new age-verhaal vertelde over ‘leven met het universum’ sloeg Ekiz hard toe. 

Dubieuze edelstenen van de Moon Sisters

Fidan Ekiz begon over De Keuringsdienst van Waarde. Het programma stelde vorig jaar vast dat de edelstenen die de ‘Moon Sisters’ verkochten soms nogal dubieus waren (net als hun begrip van politiek). De steentjes van jade en citrien bleken soms iets heel anders te zijn, terwijl er heel serieus gedaan werd over de ‘helende werking van edelstenen’

Ekiz kreeg niet echt vat op Van Lexmond. Nadat Ekiz haar ondervroeg naar de ondertekening van het manifest van ‘Moederhart’, dat tijdens de coronacrisis tegen de verschillende coronamaatregelen en -vaccinaties was, kwam er een vaag verhaal, waar Ekiz niet meer doorheen kon prikken.

Sven Kockelmann bleef een beetje afzijdig: die zat met zijn romcom-obsessie al met zijn hoofd bij Zwanger & Co

Je ziet Zwanger & Co vanaf 7 juli in de bioscoop.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.