Lieke van Lexmond wijt bestorming Capitool aan planeet Mars

Door Redactie
Lieke van Lexmond

Afgelopen woensdag zagen miljoenen mensen hoe het Amerikaanse Capitool werd belaagd door woedende demonstranten. Jetteke en Lieke van Lexmond hebben nogal een bijzondere verklaring voor de bestorming!

‘Pittige transitie’

Volgens Lieke en Jetteke van Lexmond zijn de spraakmakende gebeurtenissen in de Amerikaanse hoofdstad te wijten aan de stand van de planeten. Dat vertellen de zussen in een interview met De 5 Uur Show. “Gisteren verplaatste Mars naar Stier en dat is toch echt wel een pittige transitie. Dan zie je zoiets als wat we gisteren hebben gezien op het nieuws”, aldus Jetteke.

Lieke van Lexmond wijt bestorming Capitool aan planeet Mars

‘Natuurkunde en wetenschap’

Volgens Jetteke van Lexmond hadden we de chaos dan ook kunnen zien aankomen: “Voor ons komt dat dan gek genoeg ook wel als een shock, maar als je het dan weer combineert met de transitie van de planeet, dan verbaast het me ook eigenlijk niet.” Lieke van Lexmond valt haar zus al snel bij. “Des te meer je je erin gaat verdiepen, des te meer je ook voelt dat het onontkoombaar is en eigenlijk natuurkunde en wetenschap is.”

Stand van de maan

Lieke en Jetteke van Lexmond hebben al eerder aangegeven dat de stand van de maan bepalend is voor hoe zij hun leven inrichten. “Naar de tandarts ga ik niet als de maan in Stier staat en mijn haren verf ik juist wél in Leeuw”, verklaart de actrice. Hoe het ook zij, eind dit jaar zien we Lieke terug in de romcom Zwanger & Co!