Ali B en Famke Louise

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ali B en Famke Louise

Famke Louise ontkent: 'Nooit iets voorgevallen tussen mij en Ali B'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Rapper Famke Louise komt met een verklaring na de nieuwe Roddelpraat-aflevering van gisteren, waarin presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos claimen dat Famke mogelijk is misbruikt door haar oud-manager Ali B. Ze ontkent dat stellig.

"Dat is absoluut niet waar", zegt de onlangs bevallen realityster in een statement op Insta. "Sterker nog, er is nog nooit iets gebeurd, er is nog nooit iets voorgevallen tussen mij en Ali."

Disstrack

Dennis en Jan lieten een niet-uitgebracht nummer van Famke horen, dat ze kregen van een anonieme bron. Door de tekst van dit nummer, maakten de heren op dat Famke zou zijn misbruikt door Ali toen ze nog bij zijn managementbureau Spec zat. "Ik zat toen niet lekker in mijn vel en als artiest schrijf je dan bepaalde dingen van je af", verduidelijkt Famke. Ze maakte dit nummer nadat ze brak met het managementbureau; ze was boos. Later is die onenigheid tussen haar en Ali en Spec ook weer opgelost, vertelt ze.

Famke vs. Roddelpraat

Famke reageert woest en schrikt nogal van deze actie van Roddelpraat. Ze wil stappen gaan ondernemen tegen het populaire juicekanaal. "Het is nooit de bedoeling geweest dat deze track online zou komen. Er is iets gepubliceerd wat super schadelijk is en wat ik onacceptabel vind. Het is echt wel een inbreuk op mijn privacy."

Ex-Voice-coach Ali B legde ondertussen al zijn werkzaamheden neer, dus ook bij Spec. Dit doet hij in afwachting van wat het OM gaat doen met de aangiftes tegen hem. Een van die vermeende slachtoffers deed haar schokkende verhaal in de Voice-aflevering van #BOOS: 'Ali B heeft mij verkracht'.

Inmiddels hebben grote radiozenders besloten Ali B's muziek niet meer te draaien. RTL heeft de documentaire van de rapper verwijderd en ook de samenwerking opgeschort.

Het complete verhaal over TVOH lees je hier.

Lees verder