Familie Meiland wenst Nadège veel sterkte voor operatie

Nadége heeft vandaag een spannende dag want ze gaat onder het mes. Haar bijnier wordt preventief verwijderd omdat er een tumor in zit. Haar oud-werkgevers, de Meilandjes, staan haar bij en hebben een lief berichtje voor haar.

Nadège

2022 was echt een verschrikkelijk jaar voor de Franse huishoudster want er is op meerdere plaatsen kanker gevonden in haar lichaam. Chemo- en radiotherapieën volgden en nu moet Nadége haar bijnier laten verwijderen. Ze heeft enorm last van de tumor die daarin zit omdat het voor “een hormonale verstoring zorgt”. Dat vertelt ze aan Shownieuws, een dag voor de operatie.

Koffers gepakt

"Ik heb mijn koffers inmiddels gepakt en morgenochtend haalt de ambulance me op. Dan vertrek ik naar het ziekenhuis, waar ik een paar dagen moet blijven."

Bericht van Erica

Eric Meiland stuurde haar nog een lief berichtje waarin ze Nadége veel sterkte wenste. De huishoudster is er erg blij mee. Ik wens ze het beste en hoop dat het goed met ze gaat."

Is Nadége gelukkig momenteel? Zeker niet. "Ik kan niet zeggen dat ik op het moment gelukkig ben. Ik heb continu gedoe met de rekeningen. En de onzekerheid van mijn gezondheid, dus nee."

Hoge rekeningen

De Franse vertelde eerder al dat ze financieel in de problemen zit door de hoge medische rekeningen. Ook is ze verzwakt van de chemo waardoor ze voorlopig nog niet aan het werk kan.