Nadège Coffinet in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nadège Coffinet in Chateau Meiland
BN'ersMeiland

Nadège krijgt opnieuw flinke tegenslag te verwerken

|
|

Laatste update:

Even leek het erop dat oud-Chateau Meiland-ster Nadège Coffinet géén heftige medische zorgen meer had: haar kanker was verdwenen. Nu komt er toch weer een onzekere medische periode aan, zo onthult ze zelf.

Nadège, die de Meilandjes laatst eindelijk weer kon ontmoeten, kwam in de nieuwe editie van weekblad Privé met een medische update. Er speelt iets in haar nieren en daar moet ze weer voor naar het ziekenhuis.

Wat is er aan de hand met Nadège?

"In juli wordt er opnieuw een MRI-scan gedaan", zegt ze. "Er is iets met mijn nieren, maar wat weten ze nog niet in het ziekenhuis. Misschien komt het door de zware medicatie die ik heb gehad. Het blijft allemaal nog spannend." Wat het ook mag zijn: Nadège voelt zich naar omstandigheden wel goed. "Ziek voel ik mij niet, ik voel me zelfs beter dan ooit. Wat ben ik blij als dit allemaal achter de rug is."

Mocht de uitslag goed uitpakken, en Nadège eindelijk uit die heftige medische molen kan stappen, heeft ze grote plannen. Een nieuwe baan, bijvoorbeeld. "Of dat bij de nieuwe bewoners van het chateau zal zijn, weet ik niet. Daar zijn nog geen gesprekken mee geweest. Als het lukt wil ik ook snel naar Nederland komen. Dan kan ik zien hoe de Meilandjes in hun eigen land leven."

Hoe gaat het nu met Nadège?

Nadège kon recent gelukkig wel met een positieve update komen: ze werd geopereerd aan de tumor in haar keel en na onderzoek bleek het gelukkig niet om kanker te gaan. Ook wat betreft de darmkanker waren de berichten positief. Nadège heeft de chemotherapie afgerond en de artsen hebben haar verteld dat “de behandeling goed is gegaan” en “er niets meer zit”. Met andere woorden: “De kanker is weg”. 

De ontmoeting tussen de Meilandjes en Nadège in Frankrijk zit ongetwijfeld in het onlangs aangekondigde nieuwe seizoen van Chateau Meiland, dat helaas nog geen releasedate heeft.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder