shownieuws nadège chateau meiland bart ettekoven

Veronica Superguide logo
shownieuws nadège chateau meiland bart ettekoven
BN'ersSBSMeilandShownieuwsTV

Chateau Meiland-Nadège deelt goed nieuws!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Nadège heeft geweldig nieuws over haar gezondheid. De oud-huishoudster van de Meilandjes laat weten dat 'de kanker weg is'!

Nadège was ernstig ziek

Begin dit jaar vertelde Nadège ernstig ziek te zijn. De situatie zag er somber uit: ze had darmkanker en een tumor in haar keel. Ook de Meilandjes waren erg geschrokken. Gelukkig is er vandaag echter eindelijk goed nieuws voor de voormalig Chateau Meiland-huishoudster. “Met mijn gezondheid gaat het een stuk beter”, laat ze aan Shownieuws weten.

'Er zit niets meer'

Nadège vertelt een maand geleden aan een tumor in haar keel geopereerd te zijn. Na onderzoek bleek het gelukkig niet om kanker te gaan. Ook wat betreft de darmkanker zijn de berichten positief. Nadège heeft de chemotherapie afgerond en de artsen hebben haar verteld dat “de behandeling goed is gegaan” en “er niets meer zit”. Met andere woorden: “De kanker is weg”. Nadège vertelt zichzelf ‘herpakt’ te hebben. Ze is alleen wel moe.

De Chateau Meiland-ster laat tot slot weten dat er nog wel ‘andere onderzoeken’ plaats moeten vinden. Laten we hopen dat ook die uitslagen goed zijn!

Lees hier over het emotionele weerzien tussen de Meilandjes en Nadège.

Shownieuws Zomereditie zie je elke werkdag om 19:35 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder