Martien Meiland over ontmoeting met Nadège: ‘Vreselijk!’

Martien en Erica Meiland

Martien en Erica Meiland verkochten deze week eindelijk hun beroemde kasteel uit de serie Chateau Meiland. Ze reisden af naar Frankrijk én spraken af met hun oud-huishoudster Nadège, die lijdt aan kanker. Martien vertelt over hun emotionele weerzien.

In Shownieuws vertelde de familie Meiland over hun plannen om een nieuw boek uit te brengen. Ook hun recente reis naar Frankrijk kwam ter sprake, inclusief hun ontmoeting met Nadège. De huishoudster werd dikke vrienden met de Meilandjes, maar nadat Martien en Erica naar Nederland vertrokken bekoelde de relatie.

Martien: ‘Het was heel emotioneel om Nadège weer te zien, ja. Het is natuurlijk vreselijk voor haar; ze was 20 kilo afgevallen. Ze hadden natuurlijk darmkanker bij haar geconstateerd, en nog wat in haar keel. Dat laatste is gelukkig goed.’

‘Zo gelachen met elkaar’

Erica vertelde dat Nadège zelf niet kon autorijden omdat ze zo vermoeid is. ‘Ik schrok er wel van: ze had een vriendin meegenomen, die moest autorijden: dat kon ze zelf niet.’ Martien: ‘Het was heel fijn om haar gesproken te hebben. We hebben met z’n drieën ook nog herinneringen opgehaald, dat we zo gelachen hebben met elkaar.’

Martien en Erica Meiland zijn net klaar met de controversiële reeks Chateau Bijstand. Vooraf was er veel te doen over deze nieuwe versie van Effe Geen Cent te Makken, maar het programma heeft de populariteit van de excentrieke familie weinig kwaad gedaan.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.