Nadège Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nadège Chateau Meiland
Meiland

Chateau Meiland Nadège in grote financiële problemen

|
|

Laatste update:

De klaagzang van Chateau Meiland ex-huishoudster Nadège krijgt een extra couplet. De Française sprak met Shownieuws over haar grote financiële problemen. Ze moet van haar uitkering rondkomen omdat ze niet meer kan werken. Dat is 300 euro per maand waar ze alleen haar huur van kan betalen! “Ik verdien niets meer.”

Chronische ziekte

Nadège heeft geen euro meer over om eten van te kopen. En daar komt haar 14 jaar oude hond ook nog bij, die voor hoge dierenartsrekeningen zorgt. Misschien verkoopt ze daarom haar auto wel. “Ik heb veel financiële problemen vanwege mijn chronische ziekte. Ik verdien niets meer, omdat ik niet kan werken."

Rotjaar

De oude vriendin van de Meilandjes heeft echt een rotjaar, want in maart werd er kanker op meerdere plekken geconstateerd. Daarvoor ontving ze behandelingen en moet ze nu herstellen. Ze moet echter nog wel een operatie ondergaan binnenkort omdat haar bijnier te veel cortisol aanmaakt. Dat heeft volgens haar niets met de kanker te maken maar kan op de lange termijn wel schade aan haar lichaam toebrengen.

Nadège is heel zwak geworden van alle behandelingen. Daardoor kon ze niet eens naar de bruiloft van Maxime Meiland komen. De reünie met de SBS-familie was dan ook heel erg emotioneel.

Hopen op arbeidsongeschiktheid

De Française ziet haar arbeidsongeschiktheid wel als haar enige redding. "Ik wacht op de officiële erkenning, dat ik iemand ben met een beperking. Dat duurt nog vier maanden voordat er een dossier is. Vier maanden wachten… dat is erg zwaar." Als de Franse overheid dat erkent krijgt ze een hogere uitkering.

Familie Meiland over Nadège haar situatie

Nadège en de Meilandjes schijnen weer door één deur te kunnen. Sterker nog, in hun recente podcast fantaseerden Martien en Erica Meiland al over Nadège uitnodigen om op vakantie naar Nederland te komen. Zodra ze zich beter voelt uiteraard.

Lees verder