• Meiland
  • TV

Chateau Meiland: wéér tegenvaller voor Nadège

Nadège in Chateau Meiland

Het zit Nadège, de oud-huishoudster van de familie Meiland, niet mee. Martien en Erica vertrokken naar Nederland, Nadège kreeg ruzie met haar oud-werkgevers, er werd een tumor bij haar vastgesteld én ze was te zwak om de bruiloft van Maxime Meiland bij te wonen. Nu heeft ze wéér gezondheidsklachten: Nadège moet in september geopereerd worden.

Nadège sprak met Shownieuws over een nieuwe kwaal waar ze aan lijdt. Haar bijnier produceert veel te veel cortisol. De arme huishoudster moet binnenkort wéér onder het mes.

Nadège herstelt vrij goed van de tumor in haar keel, en de opstandige bijnier is een relatief klein probleem. Op langere termijn kan het wél een groot probleem worden, dus wordt Nadège in september geopereerd. Hopelijk is het dan weer even klaar met de malaise van de sympathieke huishoudster.

Nadège en de familie Meiland

‘Officieel’ is Nadège al lang geen onderdeel meer van Chateau Meiland, maar in Nederland zijn veel mensen in haar wel en wee geïnteresseerd. Ze had een behoorlijk ongelukkig leven, en staat er grotendeels alleen voor. De relatie met de Meilandjes is in elk geval weer prima in orde, maar de kans dat ze in het nieuwe seizoen van de reality-soap te zien is, is helaas niet zo groot.

Het nieuwe seizoen Chateau Meiland is vanaf 29 augustus te zien op SBS6. Het seizoen zal grotendeels draaien rond het huwelijk van Maxime en Leroy.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.