• Meiland

‘Situatie Nadège ziet er somber uit’

Nadège Coffinet

Nadège Coffinet werd één van de hoofdrolspelers in Chateau Meiland, toen ze de familie hielp om Chateau Marillaux netjes en proper te houden. Deze week werd bekend dat de Franse realityster darmkanker heeft. Evert Santegoeds vertelde bij De Telegraaf dat de situatie van Nadège er ‘somber uitziet’.

Het leven van Nadège leek weer een beetje leuker te worden: na felle ruzies was ze uiteindelijk tóch weer ‘on speaking terms’ met Martien en Erica Meiland. Daarnaast zou ze haar baan als schoonmaakster terugkrijgen bij de nieuwe eigenaren van Chateau Marillaux.

Totdat Nadège ineens te horen kreeg dat ze kanker had. Erica Meiland sprak met Nadège en dacht dat de situatie van de Française nogal ernstig was. Bij De Telegraaf bevestigde Santegoeds dit.

Beterschap, Nadège!

Santegoeds meldde dat Coffinet al te maken heeft met uitzaaiingen, en dat ze binnenkort een chemokuur én een operatie moet ondergaan. ‘Al met al ziet het er maar somber uit voor deze pas 55-jarige vrouw.’ Volgens Santegoeds staat Nadège er momenteel helemaal alleen voor: ‘Haar hond is het enige dat ze heeft in haar leven.’

De komende tijd zal erg zwaar worden voor Coffinet, die ‘wereldberoemd is in Nederland’, maar in Frankrijk helemaal anoniem. We hopen snel op goed nieuws!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.