Nadege uit Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nadege uit Chateau Meiland
SBS

Nadège buitenspel gezet: huishoudster niet welkom op bruiloft Maxime

|
|

Laatste update:

Ooit was huishoudster Nadège de grote steun en toeverlaat van de Meilandjes. Maar een uitnodiging voor de bruiloft van Maxime en Leroy heeft ze niet gehad. 

Droombruiloft

Fans wisten al lang dat het eraan zat te komen en dit weekend was het zover: Maxime Meiland en Leroy Molkenboer stapten in het huwelijksbootje. Eigenlijk was de ceremonie privé maar RTL Boulevard wist tóch binnen te komen. De voorbereidingen op het sprookjeshuwelijk zijn hét onderwerp van het nieuwe seizoen Chateau Meiland. Spoiler: het loopt allemaal goed af!

Eén grote afwezige

Voor fans was er toch één grote afwezige: huishoudster Nadège, de publieksfavoriet van de eerste seizoenen van Chateau Meiland. Ondanks dat de Meilandjes haar onlangs weer hebben gezien, was ze niet welkom op de bruiloft. De huishoudster heeft géén uitnodiging ontvangen.

Geen ruzie

Is er nu (opnieuw) ruzie in de tent? Het gezin beweert van niet. Nadège zou het helemaal niet erg vinden dat ze niet mocht komen, omdat ze ook met een uitnodiging niet had kunnen komen. Ze heeft kanker gehad en is nog te zwak om te reizen, vertelt de Franse vrouw aan Shownieuws. Ze is "erg blij" voor Maxime, stelt Nadège. De familie en de huishoudster hebben persoonlijke geschillen met elkaar gehad, maar het zou nu weer goed zijn.

Je ziet alle ins en outs over het huwelijk van Maxime en Leroy in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, vanaf 29 augustus op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder