• Familie Gillis

Familie Gillis te zien in speciale Kerstaflevering op Tweede Kerstdag

De familie Gillis in Massa is Kassa

Talpa weet z'n realityshows lekker uit te melken, want na de familie Meiland, krijgt nu ook de familie Gillis z'n eigen Kerstspecial, die op Tweede Kerstdag te zien zal zijn bij SBS.

Massa is Kassa is gisteravond aan het nieuwe seizoen begonnen, waarbij de kijkcijfers nog niet echt om over naar huis te schrijven waren. Talpa maakte vandaag de volledige Kerst en Oud & Nieuw programmering bekend, waarin we ook  Alleskunners VIPS, Vandaag Inside en Ik Hou van Holland tegenkomen. Naast Chateau Meiland dus, wat al eerder bekend werd.

Afscheid van Neerpelt

De special zal in het teken staan van het afscheid van het huis van Peter en Nicolleke in Neerpelt. Ze gaan namelijk op stand wonen en Peter heeft bedacht dat die laatste Kerst in het oude huis "onvergetelijk en groots" moet worden. Voor de gelegenheid hebben ze ook een heuse Kerstclip opgenomen.

Beter niet terugkijken

Er zal waarschijnlijk niet al te veel gereflecteerd worden op het voorbije jaar, aangezien dat niet echt lekker verlopen is voor de vakantieparkenbaas. Zo was natuurlijk de vermeende mishandeling van Nicol door Peter flink in het nieuws. Maar daarnaast liep het op zakelijk vlak ook niet al te best. Zo verloor hij de vergunning voor meerdere van z'n parken. En ook kwam hij in de problemen door het huisvesten van arbeidsmigranten in een van z'n parken.

Vol programma

Het overvolle Kerstprogramma van SBS ziet er daarmee als volgt uit. Op Kerstavond gaan we met de familie Meiland op cruise. Op Eerste Kerstdag is dan de kerstspecial van Alleskunners VIPS, waarna op Tweede Kerstdag 'die Bolle' en z'n familie volgt. Op Oudjaarsdag zien we eerst de  Oudejaarssdag van Vandaag Inside, waarin Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp de hoogte- en dieptepunten van 2022 bespreken en vooruitblikken naar 2023. Daarna volgt ten slotte de Oudjaarsspecial van Ik Hou van Holland. Ongetwijfeld met Rob Kemps, die nog altijd Linda de Mol vervangt.

Massa is Kassa zie je elke maandagavond om 20.30 uur op SBS6.

Bron: ANP/Veronica Superguide