Fajah Lourens

Veronica Superguide logo
Fajah Lourens

Fajah Lourens neemt rol Imanuelle over: 'snap wel waarom ze drugs smokkelt'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Fitnessgoeroe Fajah Lourens neemt de rol van Imanuelle Grives over in de aankomende film Suriname. Ze haalt ook meteen uit naar de actrice die momenteel vastzit na een enorm drugs-arrest. "Ik snap wel waarom zij drugs smokkelt."

Fajah maakte vanochtend bij Radio 538 bekend dat ze binnenkort weer te zien zal zijn op het witte doek. "Het kwam nu een beetje toevallig op m’n pad, omdat er een actrice uitviel", begint ze. Na doorvragen geeft ze toe dat die Suriname-rol oorspronkelijk voor Imanuelle was. "Het is geen vetpot. Ik snap wel waarom zij drugs smokkelt", lacht ze. "Dit was natuurlijk een grapje hé jongens, maar het is wel heel hard bikkelen."

Fajah en acteren

Fajah, momenteel erg bekend door haar Killerbody-boeken, speelde jaren geleden als eens filmrollen in Amsterdam Heavy en Als je verliefd wordt. Ook kennen we haar misschien nog wel als Yasmin Sanders-Fuentes uit GTST. Suriname draait vanaf februari 2020 in de Nederlandse bioscopen en ironischer kan bijna niet: hij gaat over een drugsdealer die teruggaat naar Suriname om zijn leven te beteren...

Imanuelle Grives in de bak

Dit is overigens niet de eerste rol die Imanuelle verliest. SpangaS raakte ze eerder al kwijt. Het is nog maar de vraag of Imanuelle weer snel aan de bak kan - iets dat héél moeilijk wordt als ze zelf nog steeds ín de bak zit, met weinig uitzicht op vrijlating. Volgens critici moet ze de waarheid vertellen wil ze ooit nog haar carrière redden. En die BN'ers die mogelijk drugs van haar kochten? Die raken nu nogal in paniek.

Lees verder