Imanuelle Grives

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Imanuelle Grives

'Andere BN'ers bang na drugsarrestatie Imanuelle Grives'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sinds actrice Imanuelle Grives in België werd opgepakt met een shitload aan harddrugs op zak, gonst het van de geruchten rond haar zaak. Zelfs 'ervaringsdeskundige' Frank Masmeijer bemoeit zich ermee. Het nieuwste gerucht? Andere BN'ers die mogelijk drugs van haar kochten maken zich nu zorgen!

Dat suggereert weekblad Story, die met een "betrouwbare bron" sprak, in de nieuwste editie. "Laat ik het zo zeggen", begint deze bron. "In het wereldje weet een groot aantal mensen Imanuelle te vinden als ze drugs willen hebben." 

'Andere BN'ers bang na drugsarrestatie Imanuelle Grives'

Imanuelle Grives en drugs

Grives zit zeker nog de hele maand vast in België. Ze gaat overigens niet in hoger beroep tegen deze voorlopige hechtenis in afwachting van haar definitieve rechtszaak. Door al dit nieuws raken andere showbizzsterren nerveus. "Op de première van The Lion King onlangs heb ik het daar nog met iemand over gehad. Een bekend iemand ja, die vaker drugs via Imanuelle had geregeld", zo onthult Story's bron. 

Toekomst van Imanuelle Grives

Het is niet bekend wie van deze 'showbizzvrienden' gebruikmaakten van Imanuelle's, euhm, 'diensten', maar spannend is het zeker. Story: "Volgens onze bron zit een klein leger aan showbizzsterren momenteel met samengeknepen billen thuis vanwege Imanuelle’s situatie". Het is op dit moment nog niet precies bekend wanneer de actrice zich definitief moet verantwoorden tegenover de Belgische rechtbank. We houden je op de hoogte!

Lees verder