Ezra Miller The Flash

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ezra Miller The Flash

Ezra Miller reageert eindelijk op beschuldigingen en bizarre gedrag

|
|

Laatste update:

Ezra Miller, de geplaagde acteur die volgend jaar in The Flash de superheld speelt, heeft eindelijk gereageerd op hun recente gedrag. Ezra wordt door meerdere instanties beschuldigd van crimineel gedrag, waaronder het inbreken in een woning en het geven van drank en drugs aan een minderjarige.

Het gaat niet goed met de acteur, zoveel is duidelijk! Ezra, die eerder ook in de Fantastic Beasts-films speelde, heeft een reeks van bizarre gebeurtenissen en beschuldigingen aan de broek hangen.

Ezra Miller biedt excuses aan

De acteur hield hun lippen stijf op elkaar maar vannacht kwam daar verandering in tegenover Variety. Dit is Ezra’s reactie:

“Omdat ik recent door een periode van intense crisis ben gegaan, begrijp ik nu dat ik lijd aan complexe mentale problemen. Daarvoor ben ik inmiddels in behandeling. Ik wil iedereen mijn excuses aanbieden voor mijn recente gedrag, dat mensen liet schrikken en ze ongerust maakte. Ik ben gedreven om het nodige werk te doen om weer in een gezonde, veilige en productieve fase van mijn te leven te komen.”

The Flash gecanceld?

Fans van The Flash twijfelen al een tijdje of de gelijknamige film met Ezra wel in de bios kan verschijnen na alle controverse. De nieuwe Flash-film is volledig gefilmd en heeft juni 2023 als verschijningsdatum.

Eerder speelde Ezra Miller al The Flash in de Justice League-film. Of hij na alle beschuldigingen nog een filmcarrière heeft is afwachten.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder