Ezra Miller

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ezra Miller
OphefHollywood

Ezra Miller neemt gezin in huis: 'Kind stopte losslingerende kogel in mond'

|
|

Laatste update:

Ezra Miller heeft een moeder met drie jonge kinderen opgevangen op hen boerderij in Vermont. De vader van de kinderen maakt zich grote zorgen omdat de levensomstandigheden niet veilig zouden zijn. Bronnen beweren namelijk dat er wapens rondslingeren in de woning en dat een eenjarige kind een losse kogel in haar mond heeft gestopt.

'Miller heeft me helpen ontsnappen'

De moeder vertelt aan Rolling Stone dat Miller haar heeft geholpen te ontsnappen aan een "gewelddadige en gewelddadige ex". De moeder en kinderen ontmoetten Miller op Hawaii en wonen sinds half april op hen boerderij. 

Gearresteerd op Hawaii 

Miller werd meerdere keren gearresteerd tijdens hen verblijf op Hawaii. Terwijl dit aan de gang was, vertelde de vader van de drie kinderen aan Rolling Stones dat Miller een vlucht uit Hawaii geregeld zou hebben voor de moeder en kinderen. Hij beweert dat hij zijn kinderen sinds hun vertrek niet heeft kunnen zien of spreken. "Ik heb een slecht gevoel in mijn maag", zegt de vader. "Ik wil mijn kinderen gaan halen, ze betekenen de wereld voor mij." 

 

Onveilig voor kinderen

Twee bronnen hebben bevestigd dat ze het gezin bij de woning van Ezra hebben gezien. Zij beschrijven de boerderij als een chaotische omgeving die onveilig is voor kinderen. Rolling Stones heeft videobeelden in handen waarin volgens de website meerdere wapens te zien zijn.

Beschuldigingen

Ezra werd eerder deze maand beschuldigd van het jarenlang toedienen van alcohol en drugs aan een minderjarige. Hij zou ook een gewelddadige relatie met het meisje hebben gehad. De ouders van de tiener hebben de acteur daarom voor de rechter gesleept. Het bleef na alle ophef even stil vanuit Ezra maar via Instagram liet die van zich horen, zo meldt thedirect.com.

Wanneer stopt het?

Ezra blijft maar in opspraak raken. Van het gooien met stoelen, tot mensen bij hun keel grijpen. De Flash-acteur maakt het keer op keer veel te bont. Ook van wanordelijk gedrag en intimidatie is de acteur niet vies. Ondanks al deze incidenten blijft de acteur (vooralsnog) werken als de supersnelle superheld Barry Allen in DC’s The Flash. Warner Bros. wil Ezra hoogstwaarschijnlijk niet vervangen, omdat de film al is opgenomen en het dus te tijdrovend zou zijn en teveel geld zou kosten. Maar… Als de ophef rondom Ezra nóg erger wordt, kan dat natuurlijk nog veranderen

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Lees verder