• Expeditie Robinson
  • RTL
  • TV

Expeditie Robinson-Vincent zint op wraak: ‘Grote fout gemaakt’

Door Alie Sierkstra
Expeditie Robinson-deelnemer Vincent Vianen afvallerseiland

Expeditie Robinson-deelnemer Vincent Vianen kwam op een leeg afvallerseiland aan. Hij meent dat hij in het paradijs beland is en bedenkt een plan om het toch tot de halve finale te schoppen!

We zagen vorige week hoe Thijs Boermans, Dzifa Kusenuh, Niels Oosthoek en Niek Roozen samen besloten om op Vincent Vianen te stemmen. Hun plannetje eindigde in een heftige Expeditie Robinson-eilandraad… Met een ‘domme, egoïstische en onnodige actie’ van een van de kandidaten. Maar goed, het eindresultaat bleef hetzelfde: Vincent moest vertrekken naar afvallerseiland.

Vincent op afvallerseiland

Weggestemd worden is nooit leuk, maar het is iets wat bij Expeditie Robinson hoort”, stelt Vincent vanavond. “Maar er is een afvallerseiland en dan gaat er kippenvel… Er komt vuur naar boven. Dit nieuws heeft me weer wakker gemaakt. Heeft me hoop gegeven om nog door te strijden en een kans om naar de halve finale te gaan.

Aansterken

Vincent komt erachter dat afvallerseiland onbewoond is! Erg vindt hij dat niet. Dankzij oud-bewoner Mike Weerts staat er een bedje klaar, ook is er gereedschap en zelfs voedsel! “Het lijkt alsof ik naar het paradijs ben gestuurd”, glundert Vincent. En dat motiveert hem om nóg harder te strijden! “Ze hebben de verkeerde weggestuurd. (…) Op dit eiland heb ik de mogelijkheid om mezelf aan te sterken”, zo concludeert hij. “Ze hebben een hele grote fout gemaakt.

Benieuwd naar de rest van de uitzending? Check hier onze terugblikcolumn!

Expeditie Robinson zie je elke maandag om 20.30 uur op RTL 4.