Expeditie Robinson-kijkers verbolgen: ‘Ondankbaar kreng’

Door Alie Sierkstra
sandra Ysbrandy yuki Kempees annemiek Koekoek expeditie robinson winnaarseiland proef

Opnieuw maakt Expeditie Robinson de tongen los: kijkers laten luid en duidelijk weten helemaal klaar te zijn met een kandidaat! “Wel profiteren, maar achteraf gaan zeuren?! Best hypocriet.

Spoilers voor de Expeditie Robinson-uitzending van vanavond.

Annemiek versus Sandra

Expeditie Robinson-kijkers zagen afgelopen donderdag hoe Annemiek Koekoek een proef wist te winnen en een nachtje mocht blijven slapen op Winnaarseiland. Yuki Kempees en Sandra Ysbrandy wisten eerder al een plekje op het eiland te veroveren. Een echt warme reünie werd het echter niet… Annemiek was namelijk helemaal niet blij om Sandra te zien!

'Wat een zure draak'

Sandra meent dat het kille weerzien te maken heeft met het feit dat ze een keer op Annemiek gestemd heeft. Volgens Annemiek ligt dat echter heel anders: “Ik ben gekomen met een missie en dat is: Sandra terug naar het kamp. In het kamp zijn we nog niet optimaal blij met d’r, want ze heeft de voorraad er wel vrij hard doorheen gejast.” Kijkers weten niet wat ze horen! Heeft Annemiek niet zelf ook van Sandra’s kookkunsten geprofiteerd? Wederom een flinke ‘naaistreek’.

Sandra lacht echter het laatst! Ze wint de proef en mag op Winnaarseiland blijven. Later in de uitzending krijgt ze bezoek van Jasmine Sendar, ook al zo’n ‘kijkersfavoriet'. Tot slot dan nog de afvaller: René van Meurs werd naar huis gestemd door zijn medekandidaten.

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.