Expeditie Robinson-kijkers boos: ‘Wat een naaistreek’

Door Alie Sierkstra
proef expeditie robinson

We zagen vanavond in Expeditie Robinson dat er opnieuw een kandidaat vrijwillig zijn koffers pakte. Kijkers balen… Had hij dat niet even iets eerder kunnen bedenken? En dan was er ook nog die heftige Eilandraad. Genoeg om over na te praten!

Spoilers voor de Expeditie Robinson-uitzending van vanavond.

'Dan had Loek beter kunnen blijven!'

Na Défano Holwijn en Dyantha Brooks was het vanavond Wietze de Jager die geheel vrijwillig zijn koffers pakte in Expeditie Robinson. Wietze miste zijn gezin te erg en besloot naar huis te gaan. Kijkers zijn not amused. Had hij dat niet een avondje eerder kunnen bedenken? Dan had de eerder weggestemde Loek Peters misschien wel kunnen blijven…

Publiekslieveling naar huis gestuurd

Wietze was niet de enige die vanavond Expeditie Robinson verliet. Het bleek namelijk een heel slechte dag voor publiekslieveling Jan van Halst te zijn... Niet alleen werd hij van Winnaarseiland af geknikkerd door Sandra Ysbrandy, hij werd ook nog eens naar huis gestuurd tijdens de Eilandraad! Had hij nou toch maar die immuniteitsring ingezet... Kijkers balen vreselijk:

Met het vertrek van Wietze én Jan zit de vaart er eindelijk een beetje in. Kijkers én zelfs oud-deelnemers vinden dit seizoen van Expeditie Robinson namelijk wel héél lang duren… Ook alle ingewikkelde spelregels – hoeveel eilanden zijn er eigenlijk? – helpen niet mee!

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.