Expeditie Robinson-kijkers klaar met deze deelnemer: ‘Stel je niet aan’

expeditie robinson deelnemers raad

Een van de deelnemers van Expeditie Robinson heeft zich vanavond niet populair gemaakt bij de kijkers: "Ze begrijpt nog steeds niet dat Expeditie Robinson een spel is."

Spoilers voor de Expeditie Robinson-uitzending van vanavond.

Jasmine Sendar in Expeditie Robinson

Jasmine Sendar werd een paar weken geleden door haar Expeditie Robinson-medekandidaten naar Afvallerseiland gestuurd. Ze wist daar de strijd met Sieneke te overleven en is na de (ingewikkelde) samensmelting weer helemaal terug in de race! Jasmine zag vanavond een aantal van haar oud-eilandgenoten terug en besloot de confrontatie aan te gaan. De ex-soapie is duidelijk nog niet over het ‘verraad’ heen en liet dat luid en duidelijk merken…

'Wat een nare, gefrustreerde vrouw'

Kijkers snappen niets van Jasmine haar frustratie. Weet ze niet dat Expeditie Robinson een spel is? Waarom neemt ze het zo persoonlijk op? Hieronder een greep uit de vele reacties:

Veel kijkers denken dat Jasmine met haar manier van doen geen vrienden heeft gemaakt en snel weer weggestemd zal worden… Gelukkig bleek dat één exit per aflevering meer dan genoeg is. Hier lees je meer over het verdrietige, onverwachte vertrek van vanavond.

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.