Expeditie Robinson 2021

Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson 2021

Bijzondere Expeditie Robinson-gast maakt tongen los

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De helft van de overgebleven Expeditie Robinson-BN'ers wist gisteren bijzonder bezoek binnen te hengelen. Nicolette Kluijver kwam na de proef met fijn nieuws voor de bandana-crew: ze stuurde een professioneel visser naar de overlevers omdat die bijna letterlijk hélemaal niets vangen. Kijkers genoten ook enorm van deze dude.

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de Expeditie Robinson-aflevering van gisteren!

De kandidaten zitten inmiddels - en vanaf nu zonder de uitgemergelde Rob Geus - meer dan drie weken te survivallen, maar vis vangen? Ho maar. De productie van Expeditie Robinson zag dat ook en greep in door een professioneel visser langs te sturen om de kandidaten eens even haarfijn uit te leggen hoe ze vis moeten vangen. Kijkers gingen er ondertussen heerlijk mee aan de haal.

Bijzondere Expeditie Robinson-gast maakt tongen los

'Deze man komt drie weken te laat'

Hoewel de kandidaten al vrij lang liggen weg te kwijnen door de honger, kwam er nu pas een visser! "Deze man komt drie weken te laat!", klonk het op Twitter. Een andere kijker grapte dat het toch vrij riskant is dat de makers een outsider het eiland op sturen. "Ik zou bang zijn dat ze die visser gaan opvreten!" En "als er niets gevangen wordt, mogen ze dan die visser op het vuur gooien?", vraagt een ander zich hardop af. Natúúrlijk maakte iemand ook nog een lekker verwijzing naar die bizarre mars-pijp-geruchten die Expeditie Robinson al de hele week teisteren...

Barracu-nah

Toen die kerel weg was, ving de groep opeens een xxl-barracuda. Dat vonden veel kijkers net iets te toevallig.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20:30 uur en elke zondag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder