Erica Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica Meiland

Erica Meiland: ‘Nieuwe relatie is niet nep!’

|
|

Laatste update:

Erica, de kasteeldame van Chateau Meiland, heeft sinds kort een relatie met privédetective Sander van Betten. Zoals zo vaak doen er meteen al een paar rare geruchten de ronde. De scènes in Chateau Meiland rondom Erica en Sander doen nogal gemaakt aan, waardoor kijkers twijfelen of de relatie wel echt is.

Volgens weekblad Story is de recente ‘undercoveractie’ van Martien en Maxime zó nep, dat er ook getwijfeld wordt aan de relatie van Erica en Sander. Dat is volgens Erica helemaal niet nodig! Tegenover RTL Boulevard verklaart ze: “Ik kan je melden dat mijn relatie met Sander zeker niet nep is. Hij zit zeker ook niet achter Martien aan.”

Martien Meiland gaat daar niet over

De nieuwe vriend van Erica houdt de gemoederen nogal bezig. Deze week reageerde hij nogal geprikkeld op uitspraken van Martien Meiland. Die vond het wel een goed idee als hij en Erica sowieso samen leven wonen: mét eventuele partners erbij. Sander reageerde nogal verbaasd: “Zegt hij dat? Ik denk niet dat Martien daarover gaat…”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Als plotselinge celebrity is het vast niet makkelijk dat je liefdesperikelen pijlsnel het hele land doorgaan. Vooralsnog is dochter Maxime erg enthousiast over Sander. Sander had ook “direct een klik” met Martien, met wie Erica op papier nog altijd getrouwd is.

Lees verder