Martien Meiland en Sander van Betten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en Sander van Betten

Nieuwe vriend Erica verbaasd na uitspraken Martien Meiland

|
|

Laatste update:

Trouble in Meiland-paradise? Nou, dat zit nog, maar weekblad Weekend gooit in ieder geval wat olie op het reality-vuur door Sander van Betten, Erica Meilands nieuwe vriend, te confronteren met uitspraken van Martien. En... Sander neemt geen blad voor de mond!

Privédetective Sander is tegenwoordig een heuse verhaallijn in SBS6-megahit Chateau Meiland. Ook keurde Maxime Meiland haar nieuwe 'stiefvader' al goed. Toch liggen Sander en de fam niet over alles op één lijn. De woonsituatie bijvoorbeeld. 

Uitspraken Martien Meiland

In een vlog van een tijdje terug liet Martien weten dat als een van hen een partner krijgt, het nog maar de vraag is of die dan gelijk bij hem of Erica intrekt. "Er bestaat ook nog zoiets als een latrelatie." Maar, zo voegde hij eraan toe: "Voor hetzelfde geld, als ik ook ooit verliefd word, gaan we met z’n vieren in het nieuwe huis wonen. Je weet het allemaal niet. Dat is alleen maar gezellig. Als het voor een partner afschrikt, dan maar geen partner. Erica en ik blijven altijd elkaars nummer één." Weekblad Weekend legde die uitspraken voor aan Sander en die schrok zelfs een beetje. Nou ja, wat een gezeik! 

Reactie Sander van Betten

Volgens Weekend reageerde Sander 'hogelijk verbaasd'. "Zegt hij dat? Dat moet hij weten, maar ik denk niet dat Martien daarover gaat." Het valt hem kennelijk 'rauw op zijn dak' dat Martien er op die manier over praat. "Het zal wel. Ik vind het apart dat hij dat gezegd heeft. Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen." Hopelijk is dit een gevalletje van opgeblazen showbizznieuws en liggen de verhoudingen tussen Sander en Martien wél goed, maar, euh... dat is nog even afwachten...

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder