Martien Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland

Martien Meiland ondervraagt Erica: 'Nog niet gezoend?'

|
|

Laatste update:

Vorige week ontpopten Martien en Maxime Meiland zich tot een soort Cagney and Lacey door Erica en haar nieuwe liefde stiekem te bespioneren. In de Chateau Meiland-aflevering van vanavond vraagt hij Erica het hemd van het lijf over haar date met privédetective Sander.

Dat zien we in de preview voor de aflevering van vanavond, te zien op SBS6. "Nog niet gezoend?", vraagt de ongeduldige Martien aan Erica, die dan net terugkomt na haar date met Sander. Maar nee hoor, Erica heeft een goede reden waarom ze nog niet hebben getongworsteld.

Nog niet gezoend

"Nee joh!", reageert Erica. "Het is corona!" Dochter Maxime valt mams bij. "Nee, rustig aan! Goed hoor, mama!" Er is nog een andere reden waarom de twee nog effe moeten wachten met speeksel uitwisselen. Sander is extra kwetsbaar, mocht hij corona krijgen. "Hij heeft COPD dus dat gaan we helemaal niet doen."

Sander en de Meilandjes

Deze opnames zijn natuurlijk niet hagelnieuw. Die vonden een tijdje geleden al plaats. Inmiddels zijn Sander van Betten en Erica al een stukkie verder. Zo gaf Maxime hem al de Meiland-goedkeuring en liet Sander op zijn beurt weten dat hij Martien ook al heeft ontmoet. "Ja, daar was direct een klik mee. Hij is gewoon net als op tv, dus daar is niets mis mee. Gewoon gezellig." Wat goéééd!

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder