Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco Zadelhoff in Chantals Beauty Camper op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco Zadelhoff in Chantals Beauty Camper op RTL 4

Chantals Beauty Camper zit vol emotionele make-overs

|
|

Laatste update:

Vanavond gaat Chantals Beauty Camper van start. Op Instagram geeft schoonheidskoningin Chantal Janzen alvast een uitgebreid voorproefje!

Niet alleen de buitenkant

In Chantals Beauty Camper reist Chantal Janzen heel Nederland door om uiteenlopende mensen te trakteren op een welverdiende make-over. Gelukkig staat de charmante RTL-presentatrice er niet alleen voor: Chantal wordt in dit programma bijgestaan door stylisten Fred van Leer en Leco Zadelhoff. En zoals het hoort bij een goed make-overprogramma, is het niet alleen de buitenkant die onder handen wordt genomen door het drietal!

Foundation

Afgaande op de eerste promo die Chantal Janzen deelde van deze nieuwe RTL-show, volgt Chantals Beauty Camper trouw de formule van andere metamorfoseprogramma’s. En daarbij zijn de emotionele verhalen van de kandidaten natuurlijk minstens zo belangrijk als de make-over zelf. Wat blijkt: zelfacceptatie is de beste foundation die er is!

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Woningoverval

Ook achter de schermen van Chantals Beauty Camper kregen Chantal Janzen, Leco Zadelhoff en Fred van Leer het nodige drama te verwerken. Laatstgenoemde werd halverwege de opnames namelijk het slachtoffer van een gewelddadige woningoverval. “Soms zag ik het niet meer zitten en ze hebben me er echt uit moet trekken”, vertelde de stylist bij RTL Boulevard. “Maar ik heb de gave dat ik kan omschakelen van complete ellende naar werk.”

Je ziet Chantals Beauty Camper vanavond om 20.30 uur op RTL 4.

Lees verder