Chantal Janzen, Televizier Ring

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen, Televizier Ring

Chantal Janzen en Fred van Leer in nieuw make-over-programma

|
|

Laatste update:

Chantal Janzen mag binnenkort aan de bak als presentatrice van een gloednieuw programma! Voor Chantals Beauty Camper slaat ze de handen ineen met Leco van Zadelhoff en Fred van Leer. Samen gaan ze op pad om mensen een make-over te geven!

Chantal op pad met Fred en Leco

Chantal Janzen heeft na Beat the Champions alwéér een nieuw programma weten te scoren! Gelukkig voor de presentatrice zijn we dol op make-over-programma’s en kijken we nu al reikhalzend uit naar dit nieuwe format. In Chantals Beauty Camper reist Chantal samen met Leco van Zadelhoff en Fred van Leer door heel Nederland om mensen te verrassen met make-overs! Hoe het tv-programma precies ingevuld gaat worden – zeker in deze coronapandemie – weten we nog niet. Wel is duidelijk dat Leco eigenlijk toch gewoon door kon werken én dat de drie presentatoren er enorm veel zin in hebben:

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

“Koop maar alvast wat extra tissues"

“Dit wordt smullen. Make-overs aan huis. Door het hele land. We zijn net een SRV-wagen. Wat was dit bijzonder om te mogen doen. Koop maar alvast wat extra tissues. Tranen, lachen, dat werk”, schrijft Chantal. Ook Fred, die de laatste tijd natuurlijk nogal wat meemaakte, is enthousiast! “Wat was dit een feest om te mogen maken. Ik voel me dan ook echt bevoorrecht om tijdens corona samen met mijn vrienden een heel mooi lief programma te maken”, lezen we op zijn Instagram-account.

Chantals Beauty Camper is vanaf 3 maart elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL4 en terug te kijken bij Videoland.

Lees verder