the walking dead seizoen 10 whisperers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
the walking dead seizoen 10 whisperers

The Walking Dead-actrice schrijft emotionele afscheidsbrief aan fans

|
|

Laatste update:

SPOILER-ALERT! Wil je liever nog niet weten welke actrice The Walking Dead inmiddels verlaten heeft, stop dan nu met lezen!

The Walking Dead-actrice Danai Gurira heeft een afscheidsbrief geschreven. Ze vertelt daarin over het personage dat ze acht jaar lang vertolkt heeft: Michonne. De meest recente aflevering van TWD staat in het teken van haar afscheid uit de serie.

Michonne neemt afscheid van The Walking Dead

Eerder greep Andrew Lincoln (Rick Grimes) het afscheid van Danai Gurira (Michonne) al aan voor een muzikale ode aan de actrice. Nu reageert Gurira dus ook zelf op haar afscheid. Ze doet dat op Twitter middels een oprechte afscheidsbrief. Ze vertelt onder meer hoe belangrijk de rol van badass Michonne voor haar was. Ook bedankt ze zowel haar medespelers als de kijkers van The Walking Dead. Ze noemt het verlaten van de serie een van de moeilijkste dingen die ze ooit heeft gedaan… Lees maar:

Vindt Michonne Rick terug in TWD-film?

Michonne's exit uit The Walking Dead betekent het einde van een tijdperk... Alleen Daryl en Carol blijven over als oudere personages. Het is echter goed om te weten dat Michonne haar afscheid grotendeels open werd gelaten door de makers. Het lijkt ons bijvoorbeeld goed mogelijk dat ze Rick terugvindt in die aankomende film over zijn personage. Hopelijk snel meer nieuws daarover!

Lees verder