Rick Grimes en Michonne in The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rick Grimes en Michonne in The Walking Dead

TWD: Andrew Lincoln zingt voor Michonne

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Als je The Walking Dead verlaat, dan weet je één ding zeker: Andrew Lincoln zingt een liedje voor je! Check de boodschap die ‘Rick Grimes’ heeft voor de afzwaaiende Michonne.

Als je The Walking Dead volgt, dan weet je dat de stoere Michonne (Danai Gurira) deze week voor het laatst te zien was. We willen verder niet al te veel spoilen, maar Andrew Lincoln, aka Rick Grimes, nam een leuk filmpje op voor zijn oud-collega!

De acteur (wat blíjft het toch raar om hem met een Brits accent te horen praten!) bouwde Paul McCartney’s Live And Let Die om tot We Love You Danai! Vervolgens blikte hij als Rick Grimes even terug op de eerste ontmoeting met Michonne.

The Walking Dead Spoiler Alert

Danai Gurira maakte bekend dat het tiende seizoen van The Walking Dead (voorlopig) haar laatste zou zijn. Haar personage, de stoere Michonne die wel raad weet met een katanazwaard, is erg populair en komt in de serie niet aan een vreselijk einde.

Sterker nog: Michonne werd in haar laatste aflevering gevangengenomen, kreeg een ontzettende drugstrip (waarin ze hallucineerde hoe haar leven anders had kunnen lopen), en… vond bewijs dat haar vriend Rick nog leefde! Michonne verliet de andere survivors, en liet ze via de walkietalkie weten dat ze naar de oud-sheriff op zoek ging. Exit Michonne!

Rick werd in het vorige seizoen opgepikt door een helikopter en is sindsdien spoorloos. We weten wel dat er meerdere The Walking Dead-speelfilms gepland zijn waarin hij een grote rol speelt, maar hoe het daarmee precies zit is nog onduidelijk. De kans is groot dat we Michonne in deze avonturen ook weer terug zien!

Lees verder