Elton John bij een optreden in 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elton John bij een optreden in 2019

Elton John verknocht aan vaginageurkaars Gwyneth Paltrow

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Popsensatie Elton John, vorig jaar nog onderwerp van de zéér succesvolle biopic Rocketman, kan geen genoeg krijgen van Gwyneth Paltrows kutkaa- euhm, vaginageurkaars! Hij sloeg zelfs een voorraadje in mocht de oorlog onverhoopt uitbreken.

Nee, just kidding. Het is niet bekend waarom Sir Elton John zoveel flamoes-kaarsen insloeg. Parfumeur Douglas Little, die de beruchte 'This Smells Like My Vagina'-kaars in samenwerking met Gwyneth maakte, verklapt in tijdschrift The Cut (toepasselijke naam!) dat de zanger een hele voorraad opkocht. "Elton John heeft er een hele hoop gekocht. Echt veel. Heel erg veel. Hij is een fan."

Fan van de kutkaars

Wie óók fan is van het vagina-verzamelitem: Chantal Janzen! De presentatrice wilde als eerbetoon aan Gwyneth en haar experimentele bedrijf Goop óók een vaginageurkaars maken. Dit mislukte een beetje, maar ze gaat 'm toch gewoon richting Gwyneth sturen!

Wat voor kaars?

Heb je het nieuws niet echt meegekregen? Ja, dan kan het nogal verwarrend zijn. We leggen het even kort uit. De 75 dollar kostende 'This Smells Like My Vagina'-kaars - die Gwyneth een paar weken geleden lanceerde - was binnen één uur uitverkocht. De Iron Man-actrice werkte samen met een parfummaker en kwam tijdens het maak-proces tot een geinige conclusie: 'deze kaars ruikt naar vagina', zou de actrice hebben gezegd. En dus... noemde ze het ding 'This Smells Like My Vagina'. Snap je? Het eindresultaat is een bedwelmende mix van 'geraniums, citrusachtige bergamot, ceder, Damaskusrozen en muskuszaad'. Kopen kan hier (al is 'ie momenteel nog uitverkocht).

Elton John verknocht aan vaginageurkaars Gwyneth Paltrow

Lees verder