Zien: Rocketman-ster Taron Egerton zingt duet met Elton John

Veronica Superguide logo
Zien: Rocketman-ster Taron Egerton zingt duet met Elton John

Zien: Rocketman-ster Taron Egerton zingt duet met Elton John

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Taron Egerton speelt niemand minder dan Elton John in de rockmusical Rocketman. Dit weekend gaf hij alvast een voorproefje met de meester zelf!

Gala

Komend voorjaar gaat de muzikale filmbiografie Rocketman in première. Hierin speelt Taron Egerton (die doorbrak als Eggsy in de Kingsman-reeks) rocklegende Elton John. Dit weekend hield de Britse zanger traditiegetrouw de AIDS Foundation Academy Award Party: een afterparty na de Oscar-uitreiking ten bate van het Aids Fonds. Het hoogtepunt van dit exclusieve gala was een duet tussen Taron Egerton en Elton John!

Flamboyant

Egerton zong ‘Tiny Dancer’, de wereldhit van Elton John uit 1971. De acteur werd daarbij op de piano begeleid door de popster zelf, die zich bij Egerton aansloot voor het refrein. Het ontroerende duet bewees in ieder geval dat de Britse acteur de juiste papieren op zak heeft om de rol van de flamboyante zanger op zich te nemen. Of Rocketman het succes van Bohemian Rhapsody gaat evenaren, is natuurlijk maar de vraag. Maar wij kunnen niet wachten om deze swingende 70s flashback op het witte doek te zien!

Rocketman draait vanaf 30 mei in de bioscopen.

Lees verder