Chantals Pyjama Party was waarschijnlijk van korte duur!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantals Pyjama Party was waarschijnlijk van korte duur!

Einde voor Chantals Pyjama Party?

|
|

Laatste update:

Het lijkt erop dat Chantals Pyjama Party niet meer terugkeert op televisie! Chantal Janzen heeft geen zin meer in de opvolger van Chantal Blijft Slapen, zo vertelde ze bij Beau.

Janzen vermaakte zich nog wel met Chantals Pyjama Party, maar de opnames zijn volgens haar toch wel erg zwaar. ‘Ik vind het een heftig programma om te doen, en ik vind het steeds zwaarder worden. Ik kan me voorstellen dat dit misschien wel het laatste seizoen is geweest.’ In Chantals Pyjama Party volgt Chantal BN’ers een hele dag en wordt er afgesloten met een leuke verrassing. De show is de officieuze opvolger van Chantal Blijft Slapen, dit programma is eigendom van Talpa en dus moest RTL4 het format een beetje aanpassen.

De twijfel komt niet helemaal uit de lucht vallen: ‘Ik heb al eens vaker gezegd ik doe het niet meer, maar een jaar later sta ik er dan toch weer. Dit jaar had ik het gevoel een stuk meer.’ Chantal Janzen is natuurlijk ook enorm drukbezet. De presentatrice is één van de grootste sterren van RTL4, dus ze wordt regelmatig ingezet voor grote shows. Dancing With The Stars, The Voice Of Holland, All Together Now én Chantals Pyjama Party zijn voor een groot deel afhankelijk van Janzen.

Chantals Pyjama Party

Volgens Janzen is haar aandacht verschoven naar andere projecten, en vindt ze die op het moment belangrijker. Ze is wél van plan om de show spetterend af te sluiten in de Ziggo Dome. ‘Dan denk ik, hoe komen we hier nog overheen?’ Superguide ging recent bij de repetities voor Chantal Janzens nieuwe live-show, die op 15 en 16 november te zien is. Het zag er al behoorlijk gaaf uit!

Eerder dit jaar werd ook al bekend dat ze door de drukte haar rol in Kees & Co zou beëindigen. Gisteravond was ze wél weer een aangename verrassing in het tiende seizoen van The Voice Of Holland. Wat ons betreft kan het format van Chantals Pyjama Party, mits er een paar maskers worden toegevoegd.

Lees verder