Mortal Kombat film 2021 sub-zero scorpion poster

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mortal Kombat film 2021 sub-zero scorpion poster

Mortal Kombat-trailer brengt gameserie op bloederige wijze tot leven

|
|

Laatste update:

Get over here en kijk met ons mee naar de eerste volledige trailer voor de nieuwe Mortal Kombat-film! Gelukkig brengen die eerste beelden ons precies wat we verwachten: een bloederige aangelegenheid!

Mortal Kombat-reboot krijgt eerste trailer

Warner Bros. en HBO Max onthulden zojuist de eerste volledige trailer voor Mortal Kombat (2021). In deze film volgen we MMA-fighter Cole Young. Hij wordt opgejaagd door Keizer Shang Tsung, die Sub-Zero (een van zijn beste krijgers) naar aarde stuurt. Uit angst voor de veiligheid van zijn familie, zoekt Cole de hulp van Jax, die net zo’n vreemde drakenmarkering als hij draagt…

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

Een nieuwe gameverfilming

We kennen Mortal Kombat natuurlijk als gameserie. De eerste game stamt uit 1992 en het meest recente deel (Mortal Kombat 11) kwam in 2019 uit. De rode draad is eigenlijk altijd hetzelfde: een breed scala van vechters afkomstig uit achttien verschillende rijken nemen het tegen elkaar op in een episch toernooi. In de basis natuurlijk ook een perfect verhaal voor een film… Helaas viel de eerdere verfilming van Mortal Kombat (1995) een klein tikkie tegen. Gelukkig weerhoudt dat Warner Bros. en HBO dus niet van een tweede poging! Ditmaal staat Simon McQuoid aan het roer. Deze nieuwkomer krijgt hulp van producenten James Wan (The Conjuring-films, Aquaman) en Todd Garner (Into the Storm, Tag).

Mortal Kombat (2021)-releasedatum

We zijn heel benieuwd naar het resultaat! Mortal Kombat draait (na een kleine vertraging) vanaf 16 april in de bioscoop. Op die datum wordt de film ook uitgebracht op HBO Max. Hoe en wanneer wij de film kunnen zien, is nog niet bekend. We houden je op de hoogte!

Lees verder