• Nieuws

Eerste beelden van AHS-spinoff American Horror Stories

American Horror Story

De spin-off van American Horror Story is bijna te zien! Check de eerste beelden van... American Horror Stories!

American Horror Stories is een spin-off van de beroemde horrorserie American Horror Story, waarvan inmiddels al negen seizoenen verschenen. De seizoenen van AHS vormen allemaal een afzonderlijk verhaal, maar de opzet van Stories is een béétje anders.

In eerste instantie krijgt American Horror Stories zeven afleveringen die allemaal op zichzelf staan. De afleveringen hebben dus niet (per se) iets met elkaar te maken, zoals in beroemde horrorseries als Tales from the Crypt, The Twilight Zone en Masters of Horror.

Bericht wordt geladen...

American Horror Story gaat dóór

Voor zover bekend is AHS-ster Sarah Paulson niet te zien in Stories, ze regisseert wel een paar afleveringen én werkt aan het tweede seizoen van Ratched. Het eerste seizoen van American Horror Stories is vanaf 15 juli te zien in de Verenigde Staten, op Hulu. We verwachten dat de serie hier kort daarna te zien is via Disney+.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

American Horror Story gaat ondertussen óók vrolijk door. Er wordt gewerkt aan het tiende seizoen van de serie en daarna zijn er plannen voor nóg drie reeksen. Daarna is het waarschijnlijk wél afgelopen met de ijzingwekkende serie. De serie is nu helemaal te zien op Disney+.