American Horror Story is verlengd met drie seizoenen! Brrrr!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
American Horror Story is verlengd met drie seizoenen! Brrrr!

American Horror Story verlengd met drie seizoenen!

|
|

Laatste update:

De gruwelijke horrorverhalen van American Horror Story gaan voorlopig nog wel even door. Televisiezender FX heeft de serie met drie(!) seizoenen verlengd!

Het negende seizoen van de populaire horrorserie was een terugkeer naar de morbide slasher-films van de jaren 80. Het tiende seizoen is later dit jaar te zien en zal veel favoriete acteurs en actrices uit de serie bevatten. Waar het tiende seizoen precies over gaat is nog onbekend, maar er zit waarschijnlijk een sterke link in naar de eerste drie seizoenen: Murder House, Asylum en Coven. Of publiekslievelingen Sarah Paulson en Evan Peters terugkeren? We vrezen van niet!

American Horror Story

De verlenging van American Horror Story telt het tiende seizoen overigens niet mee; AHS gaat sowieso door het dertiende seizoen. Dat zou betekenen dat horrorfans tot en met 2023 geramd zitten!

Volgens FX-directeur John Landgraf is er na dertien seizoenen wél een grote kans dat de serie beëindigd wordt. Wat Landgraf betreft zou het ongeluksgetal ook prima bij een horrorserie passen.

In Nederland wordt American Horror Story uitgezonden op FOX. Vanaf februari is het achtste seizoen (Apocalypse) daar weer te volgen. We verwachten dat het tiende seizoen in het najaar van 2020 te zien is.

Lees verder