Poster American Horror Story 1984

Veronica Superguide logo
Poster American Horror Story 1984

Trailer American Horror Story 1984 belooft old school zomerslasher

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze maand gaat het nieuwe seizoen van American Horror Story van start. En zo te zien mogen fans van Friday the 13th dat voor geen goud missen!

Videotheken

Van duistere spookhuizen en sinistere heksenkringen tot sadistische sektes: in American Horror Story staat ieder seizoen een vertrouwd horrorelement centraal. In dat opzicht heeft het nog lang geduurd voor er een hoofdstuk werd gewijd aan de zomerkampen. In de 80s struikelde je dankzij de populariteit van Friday the 13th in de videotheken over de bloederige zomerkampslashers. Het nieuwe seizoen van American Horror Story grijpt nu terug naar dat gouden VHS-tijdperk in AHS 1984!

Minivans

De trailer van American Horror Story 1984 legt het er alvast lekker dik bovenop: aantrekkelijke aerobics-klasjes, net iets te oude ‘tieners’ in minivans, griezelige kampvuurverhalen en natuurlijk een mysterieuze moordenaar die aan alle 80s pret vroegtijdig een einde maakt. De killer in kwestie heet Mr. Jingles en hij is ontsnapt uit een psychiatrische inrichting. De reden: hij heeft jaren geleden een bloedbad aangericht in een zomerkamp. Drie keer raden hoe dat afloopt!

American Horror Story 1984 is vanaf 23 september iedere week om 23.00 uur te zien bij FOX.

Lees verder