American Horror Story: 1984 AHS teaser

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
American Horror Story: 1984 AHS teaser

American Horror Story: 1984 teaser laat gemaskerde moordenaar zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ondanks dat we het zonder Sarah Paulson en Evan Peters moeten stellen, kijken we toch wel weer uit naar een nieuw seizoen van American Horror Story! Een poosje geleden onthulden we daarom al de titel van dit negende seizoen, namelijk American Horror Story: 1984. Vandaag voegen we daar graag een teaser aan toe!

AHS 1984 met gemaskerde moordenaar

Zoals de naam al doet vermoeden, speelt American Horror Story: 1984 zich af in de eighties. Dit decennium staat onder horrorliefhebbers vooral bekend als het tijdperk van de slashers. En dat is precies waar AHS: 1984 zijn inspiratie vandaan haalt! Denk aan een zomerkamp (in dit geval Camp Redwood), vol met losgeslagen tieners én een gemaskerde seriemoordenaar met een groot, glimmend mes. Check onderstaande teaser maar eens!

American Horror Story: 1984 cast grotendeels bekend

Ondanks dat je ze nog niet kon spotten in bovenstaande teaser, is de cast van American Horror Story: 1984 al wel (grotendeels) bekend. We noemen bijvoorbeeld oudgedienden Emma Roberts, Cody Fern, Billie Lourd, Leslie Grossman en John Carroll Lynch. AHS: 1984 gaat op 18 september in première in Amerika. Helaas hebben we nog geen bericht over een Nederlandse premièredatum voor je… Wel raden we je aan om in ieder geval nog maar even van American Horror Story te genieten. Na dit negende seizoen verschijnt er in ieder geval nog één reeks, maar daarna is de toekomst van de horrorserie nog behoorlijk onzeker…

Lees verder