Sarah Paulson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sarah Paulson

Sarah Paulson keert mogelijk niet terug in American Horror Story: 1984

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Slecht nieuws voor American Horror Story-fans! Variety meldt dat Sarah Paulson geen belangrijke rol heeft in het negende seizoen AHS:1984, als ze überhaupt al in de serie verschijnt. Evan Peters, een andere geliefde acteur, kondigde eerder dit jaar al aan dat hij dit seizoen ook overslaat. 

Nurse Ratched

Paulson is in alle 8 voorgaande hoofdstukken te zien, meestal in een van de hoofdrollen. Ze ontving maar liefst 5 Emmy-nominaties voor haar werk in de seizoenen Asylum, Coven, Freak Show, Hotel en Cult. Ondanks dat ze waarschijnlijk niet te zien zal zijn in American Horror Story, kunnen we haar wel in andere projecten zien. Ze werkt momenteel aan de Netflix-serie Nurse Ratched, dat ook afkomstig is van AHS-brein Ryan Murphy.

Ode aan de slasher-films

American Horror Story: 1984 begint in Amerika op 18 september. Er is nog maar weinig bekend over het plot of de setting van dit seizoen. Uit de teaser lijkt het geïnspireerd door de klassieke slasher-films uit de jaren '80. Helaas moeten we het dit jaar dus doen zonder Evan Peters en Sarah Paulson, maar wie weet keren zij wel weer terug voor het 10e seizoen!

Lees verder