American Horror Story krijgt tiende seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
American Horror Story krijgt tiende seizoen

American Horror Story krijgt tiende seizoen

|
|

Laatste update:

Liefhebbers van American Horror Story hoeven hun favoriete serie voorlopig niet te missen. De horrorreeks krijgt nog minstens drie seizoenen!

Inspiratie

Aan Amerikaanse griezelverhalen blijkbaar geen gebrek. Dit weekend werd bekend dat American Horror Story een tiende seizoen krijgt. Best bijzonder, want het achtste en negende seizoen zijn nog niet eens af! John Landgraf, directeur van televisienetwerk FX, bracht het nieuws gisteren naar buiten. Bedenker Ryan Murphy vroeg Landgraf ruimte voor een tiende seizoen. "En we zijn heel blij om hem die ruimte te geven", aldus de zenderbaas. Of het tiende deel ook meteen het laatste wordt, is niet bekend. "Dat ligt eraan of Ryan nog inspiratie heeft voor meer."

Apocalypse

Momenteel is het achtste seizoen, dat de titel Apocalypse heeft gekregen, in productie. Zoals de titel al weggeeft, draait deze reeks om het einde van de wereld. Al eerder werd bekend dat Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Billie Lourd en Adina Porter zouden terugkeren in dit nieuwe seizoen. Maar zij zijn niet de enigen die opnieuw hun opwachting zullen maken in American Horror Story: Apocalypse...

Bleke huid

Jessica Lange is namelijk ook weer van de partij! Zij zal opnieuw in de bleke huid kruipen van de mysterieuze Constance Langdon. De tweevoudig Oscarwinnaar speelde dit personage al eerder in het eerste seizoen van American Horror Story.

American Horror Story: Apocalypse is vanaf 12 september te zien in Amerika. Naar verwachting volgen seizoen negen en tien in respectievelijk 2019 en 2020.

Lees verder