Kristof en Sercan in Big Brother

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kristof en Sercan in Big Brother

Eerste afvaller Big Brother bekend!

|
|

Laatste update:

Het nieuwe seizoen van Big Brother begon op maandag 3 januari, maar de start verliep met horten en stoten. Kijkers vonden deelneemster Grace wel héél erg aanwezig en de nieuwe stem van Big Brother was een lachertje! Na de eerste week was het tijd voor de eerste afvaller... Werd het Kristof of Sercan?

Deelnemers Salar en Nawel kregen de opdracht om twee kandidaten te nomineren zonder dat de andere deelnemers er achter kwamen. Ze kozen voor Sercan en Kristof, maar daarna werden ze flink doorgezaagd over de keuze, waarvan ze niet mochten zeggen dat zíj hem maakten! Ze konden er een paar duizend euro mee in de pot spelen, maar het geheim was óók een potentiële tijdbom.

Eerste exit uit het Big Brother-huis!

Kristof en Sercan werden genomineerd om het Big Brother-huis te verlaten. Tijdens de uitzending moesten kijkers stemmen, maar ze vonden dat Kristof nogal… onzichtbaar was. Kijkers vreesden dat Sercan daardoor automatisch meer stemmen zou krijgen, en vonden dat een beetje oneerlijk.

Uiteindelijk bleek de overdosis aan Sercan niet doorslaggevend: Kristof mocht in het Big Brother-huis blijven zitten. Het gebrek aan fanfare (er klonk zelfs geen spannend muziekje, ofzo) werkte op de lachspieren, maar kijkers vonden de exit tóch jammer.

Geraldine Kemper maakte in de uitzending bekend dat komende week alle inwoners genomineerd zijn om het spel te verlaten. Verder werd aangekondigd dat de Big Brother-deelnemers binnenkort horen dat Salar en Nawel achter de exit van Sercan zitten...

Big Brother 2022

Salar was blij dat zijn plannetje geslaagd is, maar hoe zullen de andere Big Brother-deelnemers reageren als ze ontdekken wat hij met Nawel heeft uitgespookt?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Big Brother van maandag t/m zaterdag op RTL5. Op Videoland kun je de livestream 24 uur per dag bekijken. Ben je benieuwd hoe de deelnemers hun hypotheek en vaste lasten betalen tijdens hun verblijf? Hier lees je het verlossende antwoord!

Lees verder