Big Brother 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Big Brother 2022

RTL grijpt in bij Big Brother na kritiek

|
|

Laatste update:

RTL en de makers van Big Brother kregen gisteren nogal wat negativiteit over zich heen na de grote aftrap van seizoen 2022: zure twitteraars ergerden zich kapot aan de nieuwe stem van Big Brother himself. Die viel niet echt in de smaak en was ook niet supergoed te verstaan. Dat laatste gaan de makers snel fixen!

We moeten het toegeven: RTL erkent de kritiek en grijpt snel in! Dat veel kijkers de stem ervaren als nagels op een schoolbord, is natuurlijk een kwestie van smaak, maar dat we 'm vrij moeilijk konden verstaan, is wel een legitieme issue. Het blijkt volgens de zender te gaan om een technische fout, zo laat een woordvoerder aan het AD weten. 

De stem van Big Brother

"De producent probeert dit zo snel mogelijk op te lossen", legt de woordvoerder uit. "Maar wanneer het probleem verholpen is weten we nog niet." Er komt gelukkig wel een tijdelijke oplossing. "Tot die tijd wordt de stem van Big Brother ondertiteld, zodat het programma zo goed mogelijk te volgen is."

Deelnemers Big Brother 2022

De 'onderdanen' van zijne koninklijke reality-koning konden 'm natuurlijk wél verstaan. De acht deelnemers, weer vier Nederlanders en vier Vlamingen, moeten dit seizoen zien te dealen met grotere twists dan vorig seizoen, zo is door de makers al flink geteased. Ook krijgen we als kijkers meer macht door middel van stemmingen. Dat wordt de komende weken, nee, máánden weer urenlang live-bingen via Videoland!

Big Brother 2022 is dagelijks om 20:30 uur te zien op RTL 5. Tussendoor kijk je 24/7 live via Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder