Kijkers Big Brother vinden dit superirritant : 'Vreselijk!'

Door Cintha Rood
Big Brother

Een compleet vernieuwd huis, een groep bewoners die je stuk voor stuk kunt leren kennen en allemaal nieuwe elementen waardoor Big Brother 2022 nog veel leuker moet worden. Maar dát was niet wat kijkers opviel tijdens de aftrap maandagavond.

Kijkers Big Brother vinden dit superirritant : 'Vreselijk!'

De 35-jarige Grace kwam deze eerste aflevering gelijk flink in beeld. Ze werd met de 56-jarige Peter in het diepe gegooid en samen deden ze de voorverkenning van het huis. Dat deed Grace niet bepaald fluisterend. De van oorsprong Braziliaanse was enorm onder de indruk en gooide er de ene na de andere "oh my god" gillend uit. Zelf gaf ze in een introductie al aan dat ze “dat niet uit kon zetten”. Kijkers waren haar gegil en enthousiaste gedrag al gauw zat.

Na 1 minuut verpest

Maar Grace's gedrag was niet eens waar kijkers écht gek van werden. Dat was... de voice-over! Vorig jaar viel de Vlaamse voice-over van Big Brother ook al niet bij iedereen in de smaak. Daar was de Vlaamse stemacteur Jeroen Medaer toen voor verantwoordelijk.

Maar deze nieuwe stem had niet alleen een accent, de programmamakers hadden er ook een blikkerig sausje overheen gegoten. Sommige kijkers verstonden de stem daarom niet goed, veel van hen vonden de stem ook gewoon erg lelijk. Op Twitter verlangden kijkers zelfs terug naar de voice-over van Big Brother 2021.

Kijkers Big Brother vinden dit superirritant : 'Vreselijk!'

Het goede nieuws? De klachten over de voice-over worden doorgegeven aan de redactie van Big Brother.

Big Brother 2022 is dagelijks te zien om 20:30 uur op RTL 5. Tussendoor kijk je 24/7 live via Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.