Dwayne Johnson: Disney-spektakel Jungle Cruise uitgesteld

Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson: Disney-spektakel Jungle Cruise uitgesteld

Dwayne Johnson: Disney-spektakel Jungle Cruise uitgesteld

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Lange tijd dacht iedereen dat Dwayne Johnson en Emily Blunt eind 2019 door de dodelijke (doch kindvriendelijke) jungle zouden varen. ‘The Rock’ maakte vandaag een grof einde aan deze knokkelkoortsdroom. Jungle Cruise verschijnt in juli 2020, en geen seconde eerder!

In Jungle Cruise helpt kapitein Frank (Dwayne Johnson) de wetenschapper Lily Houghton (Emily Blunt) en haar broer met het vinden van een magische boom. De jungledieren en de rivier zijn levensgevaarlijk, en dat geldt óók voor de andere expeditie die naar de mystieke woudreus zoekt! De opnames van de film werden vorige maand afgesloten; het Jungle Cruise-team krijgt een stuk langer de tijd om special effects toe te voegen.

Drukke dagen

Het uitstel is jammer, maar ook niet heel verwonderlijk. De oude releasedatum, oktober 2019, werd al behoorlijk druk. Een paar weken ervoor start IT: Chapter 2, en The Addams Family, Zombieland 2, de nieuwe Will Smith-film Gemini Man én Joker.

Een paar weken later verschijnt ook de misdaadfilm Death On The Nile, de sequel op Murder On The Orient Express, waarin een andere rivier een hoofdrol speelt. Hoewel de films elkaar allemaal niet hoeven te bijten, neemt Disney geen risico.

Het is ook écht niet zo dat het bedrijf met de muis volgend jaar met lege handen staat… verre van!

Lees verder