Zombieland 2 op komst met de originele cast!

Veronica Superguide logo
Zombieland 2 op komst met de originele cast!

Zombieland 2 op komst met de originele cast!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is al bijna 10 jaar geleden dat de wereld werd verrijkt met de hilarische horror-comedy Zombieland. En net op het nippertje voor deze mijlpaal, is Zombieland 2 officieel aangekondigd. Mèt originele cast!

Welcome back!

Sony Pictures heeft even het adressenboekje open geslagen en de Zombieland-acteurs opgetrommeld. Dat betekent dat we binnenkort Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg en Abigail Breslin samen met Zombieland-regisseur Ruben Fleischer terugzien in een langverwacht vervolg. Ook populaire schrijvers Paul Wernick en Rhett Reese (die na Zombieland ook films als Deadpool 1 en 2 schreven) sluiten zich weer aan bij het project. Enige minpuntje? Kleine kans dat je Bill Murray voorbij ziet komen. Maar hé, zeg nooit nooit!

De sterren van de film stapten 10 jaar geleden Zombieland binnen vóórdat zij zelf hun grote doorbraak hadden gehad. Inmiddels hebben alle vier de filmsterren Oscarnominaties, wat voor Emma Stone uitliep op een Oscar voor haar rol in La La Land. Dat betekent dat het budget van 24 miljoen dollar dat voor de eerste film ingezet werd, toch een beetje opgeschroefd zal moeten worden. Gelukkig verdiende Zombieland dat bedrag viervoudig terug, en met het extra snufje nostalgie dat Zombieland 2 meeneemt, denken we dat dat nu ook geen probleem zal worden.

Plot

In Zombieland zorgde de 'gekke koeienziekte' ervoor dat ongeveer de hele bevolking van Amerika in achterlijke zombies veranderde. Columbus (Jesse), Tallahassee (Woody), Wichita (Emma) en haar kleine zusje Little Rock (Abigail) vormden samen een provisorisch gezinnetje om naar een zogenaamd veilig attractiepark te trekken. In Zombieland 2 heeft de groep last van nog beter ontwikkelde zombies, menselijke overlevers en een aantal kwesties binnen de groep. 

Zombieland 2 staat op de planning voor oktober 2019.

Lees verder